Engeland

51° 30′ 26″ N, 0° 7′ 39″ W

Engeland Londen

Hoofdstad

Londen

Taal

Engels

Valuta

Euro

Vliegtijd

+/- 1,5 uur

  • Het land
  • Reisadvies
  • Beste reistijd
  • Visa
  • Inentingen
  • Dagbudget
Engeland, Londen

Het land Engeland

Engeland, een land van historische gebouwen, bruisende steden en prachtige landschappen. Of je nu kiest voor een stedentrip naar Londen of een rustige wandeling door de glooiende heuvels van de Cotswolds, hier kan het allemaal. Met zijn rijke geschiedenis en diverse cultuur is Engeland de perfecte bestemming voor een toffe reis!

Lees onze blog over Engeland en ga voorbereid op pad!

Bekijk alle blogs
Engeland, Londen

Reisadvies voor Engeland

Voor Engeland geldt een positief reisadvies. Je hebt alleen een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig.

Engeland, Londen

Beste reistijd voor Engeland

Het land staat bekend om de vele regen die er valt en helaas valt dit ook het hele jaar door. Laat dit je echter niet tegenhouden!

In de zomermaanden juli en augustus kan je een temperatuur verwachten van zo’n 23 graden Celsius maar helaas ook veel regen. De beste reistijd qua klimaat en temperatuur zijn daarom de maanden mei en juni.

Engeland, Londen

Visa voor Engeland

Voor Europese landen hebben burgers van de Europese Unie géén visum nodig. Je hebt alleen een geldig paspoort of geldige ID-kaart nodig.

Engeland, Londen

Inentingen voor Engeland

Voor Engeland zijn geen vaccinaties verplicht.

Engeland, Londen

Dagbudget voor Engeland

De prijzen in Engeland liggen net wat hoger dan in Nederland. Onderstaande bedragen zijn daarom reëel om aan te houden als dagbudget.

Budget Reiziger €55 – €70 p.p
Reiziger €70 – €85 p.p
Reiziger + €85+ p.p

 

Leer je bestemming kennen

Engeland blogs

Engeland

Engeland, een land vol contrasten. Of je nu houdt van de drukte van grote steden of de rust van het platteland, hier vind je het allemaal. Verken de fantastische stad Londen, ontdek de oude charme van Oxford en geniet van de ongerepte natuur in het Lake District. Met zijn rijke geschiedenis en diverse cultuur is Engeland de perfecte bestemming voor elke reiziger. Laat je inspireren door onze blogs en ga goed voorbereid op reis!

× Hoe kunnen we je helpen?