Nederland

Nederland, perfect voor een staycation! Nederland zit vol met unieke en leuke plekjes. Denk aan kleurrijke bloemen velden, romantische dorpjes en natuurlijk de Nederlandse waddeneilanden. Van musea, kastelen en kustgebieden tot aan wandelroutes door indrukwekkende natuurgebieden. Je hoeft niet ver weg om een heerlijk vakantiegevoel te krijgen! Lees onze reistips over Nederland en laat je inspireren.

Klimaat

Je kan Nederland het hele jaar door bezoeken. Wil jij Nederland in volle bloei zien? Kies dan voor een ritje naar een van de bekende bollenvelden. De meeste bollenvelden bloeien tussen eind maart en begin mei.

Visa

Voor Europese landen hebben burgers van de Europese Unie géén visum nodig om Nederland binnen te komen. Je kan er tot 3 maanden verblijven zonder je te registeren. Wil je langer dan drie maanden blijven dan moet je een verblijfsvergunning aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website Nederlandwereldwijd.nl

Inentingen & Reisadvies

Voor Nederland geldt een positief reisadvies en zijn geen vaccinaties verplicht. Wel wordt een vaccinatie tegen teken encefalitis aanbevolen als je in de maanden maart tot en met november drie dagen of langer in de natuur gaat wandelen of kamperen. Check voor vertrek de meest actuele vaccinaties voor Duitsland.

Nederland – travel blogs

Nederland, het land waar wij zijn grootgebracht! Het is het land dat oud op een prachtige manier combineert met nieuw. Ontdek ouderwetse herenhuizen en kerken in Amsterdam of kies voor de moderne gebouwen en skyline in Rotterdam. Bezoek de vintage winkels of juist de moderne cafés met unieke gerechten. Een land dat wij nog altijd zo onderschatten omdat het voor ons zo ‘normaal’ is. Maar…Tijdens corona hebben wij echter ondervonden dat Nederland een ideale reisbestemming is!

Je vindt hier ruige kustlijnen en groene vlaktes, romantische dorpjes zoals Volendam of super nieuwe steden als Rotterdam. De schoonheid van bereikt een hoogtepunt in de maanden april en mei. Want op dat moment kan je oneindige veel gekleurd velden vinden met narcissen, tulpen en vele andere soorten bloemen bij de Keukenhof. Een absolute must-see voor fotografen!

Nederland staat vooral bekend om de hoofdstad Amsterdam. Maar er zijn nog veel meer steden te ontdekken zoals Utrecht, Leiden of Den Haag. Breng je dagen door in een van deze steden en verken het Nederlandse leven op de fiets. Vanwege de relatief korte afstanden is het ongelooflijk gemakkelijk Nederland te verkennen en kunnen reizigers in korte tijd een groot aantal prachtige locaties bezoeken. De schoonheid van Nederland wacht erop ontdekt te worden! Bekijk meer informatie op Toeristen Informatie Nederland. Heb je verzoeken, vragen of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl. Toch liever naar een andere bestemming binnen Europa? Bekijk onze bestemmingspagina!