Duitsland

Duitsland, perfect voor een korte citytrip of een lange ‘Hike’ vakantie. Dit indrukwekkende land vol met geschiedenis is het hele jaar door te bezoeken. Van musea, kastelen en skigebieden tot aan wandelroutes door indrukwekkende natuurgebieden. Er is voor iedereen wat te doen en te ontdekken. Lees onze blogs over Duitsland en jij gaat voorbereid je reis tegemoet!

Klimaat

Zoals we hierboven al aangeven is Duitsland het hele jaar door te bezoeken. Wil je genieten van de zon? Kies er dan voor om in ons voorjaar en zomer dit land te bezoeken. Dus van ongeveer mei tot en met september.

Visa

Voor Europese landen hebben burgers van de Europese Unie géén visum nodig om Duitsland binnen te komen. Je kan er tot 3 maanden verblijven zonder je te registeren. Wil je langer dan drie maanden blijven dan moet je een verblijfsvergunning aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website Nederlandwereldwijd.nl

Inentingen & Reisadvies

Voor Duitsland geldt een positief reisadvies en zijn geen vaccinaties verplicht. Wel wordt een vaccinatie tegen teken encefalitis aanbevolen als je in de maanden maart tot en met november drie dagen of langer in de natuur gaat wandelen of kamperen. Check voor vertrek de meest actuele vaccinaties voor Duitsland.

Duitsland – travel blogs

Duitsland, het land met een rijke geschiedenis. Bekend van de braadworsten en bier, maar dat zoveel meer te bieden heeft; van het museumeiland in Berlijn, de vele kastelen in Beieren, de kleurrijke markt in Keulen en de indrukwekkende Alpen. Wij raden iedereen aan om dit land te bezoeken. Het is er veilig, ze spreken goed engels en het openbaar vervoer is goed geregeld. Reizen door Duitsland is hierdoor ontzettend gemakkelijk! Heb je verzoeken, vragen of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl. Toch liever naar een andere bestemming binnen Europa? Bekijk onze bestemmingspagina!