Flightbags

Flightbags, ontworpen, getest en gekeurd door Thousandtravelmiles. Bescherm je backpack tijdens het vervoer met onze handige flightbags. Deze beschermhoezen zijn afsluitbaar, waardoor je backpack en de inhoud veilig opgeborgen is. Onze flightbags zijn geschikt voor grote backpacks met een inhoud van ongeveer 100 liter en worden geleverd met handig opbergzakje. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in tijdens je reis. Onze tip: kies een flightbag die iets ruimer is dan je backpack, zodat je extra items kunt meenemen.

Wat is een flightbag? Een flightbag is een speciale hoes ontworpen om je backpack veilig op te bergen tijdens een vliegreis. Backpackers nemen deze vaak mee om de losse onderdelen van je backpack te beschermen van beschadigingen. Door een flightbag komen deze losse onderdelen niet vast komen te zitten op transportbanden en heeft het ook als voordeel dat je hem kunt sluiten met een hangslotje of tyrip. Dit voorkomt dat items uit je backpack vallen, items gestolen worden en voorkomt ongewenste toevoegingen door anderen….Vervelend maar helaas gebeurt dit echt. Maar niet alleen op de luchthaven is het hebben van een flightbag fijn. Denk bijvoorbeeld ook aan momenten waarop je je backpack tijdelijk achterlaat in een hostel of bij de organisator van een activiteit.

Lees ook onze blogs voor meer informatie en waarom het de moeite waard is om een flightbag aan te schaffen. Een flightbag is namelijk een onmisbare accessoire voor elke backpacker! Wil je weten welke andere essentiële items handig zijn voor backpackers? Bekijk dan zeker ons assortiment met packing cubes, paspoorthoesjes, toilettassen en bagagelabels!

Voordelen
✔ Optimale bescherming – Dankzij de backpack flightbag is jouw bagage optimaal beschermd tegen dieven, vuil en scheuren. Daarnaast kan er ook nooit iemand iets ongemerkt in jouw backpack plaatsen.
✔ Eenvoudig te gebruiken – De flightbag heeft een groot formaat waardoor deze geschikt is voor backpacks tot wel 100 liter. Jouw backpack is daarnaast dankzij de grote opening eenvoudig in de flightbag te plaatsen.
✔ Compact & lichtgewicht – Ben je op jouw bestemming of de luchthaven aangekomen en wil je de flightbag opruimen? Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp stop je deze eenvoudig weg.
✔ Inclusief handvat – Om jouw flightbag makkelijker te kunnen vervoeren is deze voorzien van een handig handvat.
✔ Hoogwaardige kwaliteit – De flightbag is gemaakt van nylon 210D Diamand grit patroon met ripstop waardoor de kans op scheuren klein is.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze winkel op Bol.com. Je vindt hier meer dan 300 positieve reviews! Heb je vragen over onze reisartikelen, suggesties of tips? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl. Wij denken graag met je mee!

Ben je opzoek naar een toffe reisbestemming? Op Thousandtravelmiles.nl vind je reisinformatie en tips voor bestemmingen over de hele wereld. Je vindt hier blogs over Thailand, Kroatië en Sri Lanka. Maar ook tips voor steden zoals Barcelona en Praag. Laat je inspireren door alle blogs, gevuld met weetjes, reisnieuws en foto’s. Heb je vragen voor ons team? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl