Bekijk alle reisblogs

We hope these words inspire you to live your best life & see the beauty in every day

Reisblogs

Reisblogs

Je kan onze blogs zien als pagina’s uit ons reisdagboek die wij doormiddel van foto’s tot leven brengen. Een reisdagboek dat wij doorgeven en delen met anderen waardoor jij de meest toffe verhalen en handige tips kan lezen. Vind uitgestippelde reisroutes, de verhalen van mensen die we onderweg hebben ontmoet, de reistips die we destijds graag hadden willen weten en de activiteiten welke juist niet de moeite waard waren. Eerlijk, open en altijd met een positieve houding delen wij onze avonturen met jou!

Veel leesplezier!

Waarom een reisblog?

In 2016 maakten wij onze eerste grote reis naar Indonesië en daar is onze passie voor reizen ontstaan. Na vele malen onze tips en avontuurlijke bestemmingen, keer op keer, te delen met vrienden en familie besloten wij voor jou, en een beetje voor onszelf, onze verhalen te bundelen op één plek.

Ondanks dat wij nog vast zitten aan de welbekende vakantie dagen. Zijn wij vaak op reis, van continent naar land en van regio naar regio. Tijdens deze avonturen en als we weer thuiskomen werken we hard aan ons bedrijf! Stap voor stap werken wij aan een blog en toffe reisartikelen die jou helpen bij het plannen van je reis. Met deze ervaringen creëren we gedetailleerde reisblogs die een echte en eerlijke weergave van onze reizen geven. Elke blog bevat makkelijk te lezen informatie, aanbevelingen en prachtige foto-inspiratie. We hopen dat dit je een goed beeld geeft van een land en hoe het is om daar te reizen!

Gebruik deze reisblogs om je route uit te stippelen of om interessante informatie te lezen over jouw volgende bestemming. Wat het ook is, Thousandtravelmiles is de plek om informatie te vinden over reizen. Of het nu gaat om een specifiek continent, land, strand, jungle of stad, het staat allemaal hier.

Heel veel reisplezier! En heb je vragen? Stuur ons gewoon een bericht, wij staan altijd voor je klaar.

× Hoe kunnen we je helpen?