A journey of a thousand travel miles

Over ons Thousandtravelmiles

Hi wereldreiziger!

Wij zijn Melvin & Gwen, de oprichters van thousandtravelmiles.nl

In 2016 maakten wij onze eerste grote reis naar Bali Indonesië en daar is onze passie voor reizen ontstaan. Na vele malen onze tips en avontuurlijke bestemmingen, keer op keer, te delen met vrienden en familie besloten wij voor jou, en een beetje voor onszelf, onze verhalen te bundelen op één plek.

Maar niet alleen onze verhalen vind je hier! Je vindt hier reisinformatie en tips voor bestemmingen over de hele wereld geschreven door mensen met dezelfde reispassie.

Het organiseren van een reis is namelijk te gek maar brengt ook enorm veel vragen met zich mee. 
Het is ons doel om het plannen van jouw reis een stukje makkelijker en leuker te maken.

Melvin & Gwen

Melvin & Gwen

Ontmoet het Thousandtravelmiles team!

Op Thousandtravelmiles.nl vind je reisinformatie en tips voor bestemmingen over de hele wereld. Ondanks dat wij zelf regelmatig weg zijn is dat nooit voldoende om alle tips up-to-date te houden of nieuwe te zoeken! Gelukkig zijn er mensen met dezelfde reispassie die graag hun tips met jullie willen delen. Laat je inspireren door hun blogs, gevuld met weetjes, reisnieuws en foto’s. Heb je vragen voor ons team? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl

Annick Beers

Annick Beers

Birgit, Liza en James van Thousandtravelmiles in Nationaal Park Harz

Birgit, Lisa & James

Emilie de Mooij

Emilie de Mooij

Emma Tonis

Emma Tönis

Gwendolyn Timmermans

Gwendolyn Timmermans

Thousandtravelmiles

Thousand – travel – miles: Een verzameling van reis blogs waarin wij de meeste toffe verhalen en handige tips delen. Stap in onze wereld, welke starten met twee oude geleende backpack en een dosis gezonde spanning! Vind uitgestippelde reisroutes, de reistips die we destijds graag hadden willen weten en waanzinnige activiteiten. Eerlijk, open en altijd met een positieve houding delen wij onze avonturen met jou! Veel leesplezier!

Ons verhaal

Stap in onze wereld welke begon met twee oude geleende backpacks en een dosis gezonde spanning! Wij begonnen met niks. Geen ervaring, geen kennis en een heel klein budget. Wat hebben wij terug gekregen? Een hoop toffe verhalen, nieuwe vrienden, fantastische foto’s en het gevoel van dankbaarheid. Reizen is zoveel meer dan een vakantie. Reizen is voor ons het verschil tussen vrijheid en geleeft worden.

Thousandtravelmiles.nl is een creatief stukje online land waar wij al onze tips en ervaringen met je delen. Ons doel is om alle mogelijkheden op het gebied van reizen te verzamelen op één plek: ‘Piecing together all your travel wishes’. Thousandtravelmiles gaat over reizen en alles wat erbij hoort. Bestemmingen, budgetten, eten en emotie: Als het ons inspireert, gelukkig maakt en ontspanning geeft, is het Thousandtravelmiles waardig.

Wij starten met Thousandtravelmiles omdat reizen tot 2016 naar ons idee altijd moeilijk, onmogelijk of eng was. Net als vele komen wij uit een gezin waar de Europese landen als Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland tot de vaste vakantielanden behoorden. Alles daarbuiten was onbekend, duur en gevaarlijk. Boeken deden onze ouders bij bekende maatschappijen en tripjes bestonden uit touringbussen vol andere toeristen. Begrijp ons niet verkeerd; dit is prima en lekker makkelijk maar er is nog zoveel meer!

Wij proberen je te helpen, verrassen en verblijden met de leukste en meest inspireren stukjes over de hele wereld. Stap voor stap werken wij aan een blog dat jou helpt bij het plannen van je reis. Geen standaard reizen maar een reis dat perfect is voor jou, dat jij hebt uitgewerkt en waar jij naar uit kan kijken. Wij zorgen voor een opzetje, de activiteiten of plekken die het bezoeken waard zijn en een geschat budget. Niks moet, alles mag want dit is jouw reis! En geloof ons; je reis volledig zelf boeken scheelt geld waardoor jij nog veel meer toffe reizen kan maken.

Thousandtravelmiles is voor stellen met een fulltime baan die enthousiast worden van nieuwe culturen, een kop oploskoffie in de jungle en genieten van een prachtige zonsondergang met een biertje uit de supermarkt.

Van vakantie naar droomreis

Reizen is voor ons het ultieme gevoel van vrijheid. Geen vaste taxi routes, geen standaard tripjes en geen lopend buffet maar juist lokale bussen, onontdekte plekken en lokaal eten.

Vaak worden reizen bestempeld als duur, gevaarlijk en ingewikkeld, maar dat hoeft absoluut niet! Reizen is voor iedereen die meer wilt zien van de wereld ongeacht het beschikbare budget.

Hoe je dit moet doen en waar je op moet letten, daar helpen wij jou mee! Bekijk onze stap voor stap planning, blogs vol informatie en handige tips. Zo kan jij vandaag nog beginnen met het plannen van jou eerste droomreis!

Samenwerken met Thousandtravelmiles

Wij staan altijd open voor leuke en creatieve samenwerkingen. Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Kijk dan even op onze pagina samenwerkingen voor meer informatie.

× Hoe kunnen we je helpen?