Nederland

52° 22′ 26” N, 4° 53′ 22” E

Nederland - Amsterdamse grachten

Hoofdstad

Amsterdam

Taal

Nederlands

Valuta

Euro

Vliegtijd

0 uur

  • Het land
  • Dagbudget
Nederland Bloesem bomen

Het land Nederland

Nederland, perfect voor een staycation! En zit vol met unieke en leuke plekjes. Denk aan kleurrijke bloemen velden, romantische dorpjes en natuurlijk de waddeneilanden. Van musea, kastelen en kustgebieden tot aan wandelroutes door indrukwekkende natuurgebieden. Je hoeft niet ver weg om een heerlijk vakantiegevoel te krijgen!

Lees onze reistips en laat je inspireren.

Bekijk alle blogs
Nederland Bloesem bomen

Dagbudget voor Nederland

Onderstaande prijzen zijn reëel om aan te houden als dagbudget voor Nederland.

Budget Reiziger €50 – €65 p.p
Reiziger €65 – €75 p.p
Reiziger + €70+ p.p

Nederland

Nederland, het land waar wij zijn grootgebracht! Het is het land dat oud op een prachtige manier combineert met nieuw. Ontdek ouderwetse herenhuizen en kerken in Amsterdam of kies voor de moderne gebouwen en skyline in Rotterdam. Bezoek de vintage winkels of juist de moderne cafés met unieke gerechten. Een land dat wij nog altijd zo onderschatten omdat het voor ons zo ‘normaal’ is. Maar…Tijdens corona hebben wij echter ondervonden dat het een ideale reisbestemming is!

Waarom kiezen voor een vakantie in Nederland?

Je hoeft niet ver te gaan om op avontuur te gaan. Je vind ik dit kleine landje mooie kustlijnen en groene vlaktes, romantische dorpjes zoals Volendam of super nieuwe steden als Rotterdam. De schoonheid bereikt een hoogtepunt in de maanden april en mei. Want op dat moment kan je oneindige veel gekleurde bloemenvelden vinden met narcissen, tulpen en vele andere soorten bloemen bij de Keukenhof. Een absolute must-see voor fotografen! Wil je een hele tour maken? Kijk dan eens op Getyourguide.nl.

Ondanks dat we vooral bekend zijn om de hoofdstad Amsterdam, zijn er nog veel meer steden te ontdekken zoals Utrecht, Leiden of Den Haag. Breng je dagen door in een van deze steden en verken ons kleine landje op de fiets. Vanwege de relatief korte afstanden is het ongelooflijk gemakkelijk om in korte tijd meerdere toffe plekken bezoeken.

Bekijk meer informatie op Toeristen Informatie Nederland. Heb je verzoeken, vragen of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar info@thousandtravelmiles.nl. Toch liever naar een andere bestemming binnen Europa? Bekijk onze bestemmingspagina!

De beste periode om de bloemenvelden te zien in Nederland

In de lente vindt je de iconische bloemenvelden in volle bloei staan. Vooral in april kleuren de velden prachtig met allerlei tinten rood, geel, roze en oranje. Het milde lenteweer maakt het ideaal om de bloemenvelden te verkennen en als je geluk hebt kan je genieten van het zonnetje.

De Keukenhof, een van de grootste bloementuinen ter wereld, opent zijn deuren van eind maart tot half mei en biedt een spectaculair uitzicht op miljoenen bloeiende tulpen. Dit maakt het een must-see voor elke bloemenliefhebber.

Wil je liever zelf op pad? Geen probleem, elk jaar wordt er een handige Flower Map gepubliceerd, waardoor je precies weet welke velden er in bloei staan! Plan je trip goed om het meeste uit je bezoek aan de bloemenvelden te halen.

× Hoe kunnen we je helpen?