Nederland

Op een retraite in Nederland

Instituut bakker - Thanksforthetrip - Thousandtravelmiles
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Op retraite dichtbij huis? Dat is geen enkel probleem, want er zijn vele mogelijkheden in Nederland. Een tijdje geleden werden wij door Frank van Thanks for the Trip uitgenodigd om een van deze retraite te gaan bezoeken. Een prachtige B&B in het mooie Brabant omringt door bossen. Wij zijn zelf nooit eerder op retraite geweest en grepen deze kans dus met beide handen aan. Misschien ben jij al wel helemaal bekend met retraites maar misschien is het net zoals voor ons nog onbekend terrein. Ga er met een open blik in en creëer voor jezelf wat ME-time.


B&B Instituut Bakker

De accommodatie die bij de retraite zit inbegrepen is de bed & breakfast van Eric en Anja. Een prachtig B&B in een bosrijke omgeving welk volledig zelf gebouwd is door de eigenaren. Als gast verblijf je in een apart gebouw waardoor je volledige privacy hebt.

De B&B bestaat uit 2 verdiepingen, waar jij tijdens je verblijf gebruik van kan maken. Beneden vind je de sessie ruimte, een toilet, badkamer een ruime eettafel waar je heerlijk kan ontbijten. De bovenverdieping is volledig ingericht om je heerlijk even terug te trekken na een sessie en is van alle gemakken voorzien. Last but not least hebben ze ook nog een prachtige en ruime sauna. Voor meer informatie over deze fijne plek kan je terecht op www.instituutbakker.nl.

Coaching

Bij de retraite van Thanks for the Trip zit ook een coaching sessie met Eric inbegrepen. Wij hebben de ademhaling sessie en een yoga sessie gedaan. Wij voelde ons heel erg op ons gemak en Eric heeft ons tijdens de sessies duidelijk uitgelegd wat we deden, wat je zou kunnen voelen en waarom dit zo goed voor je is. De sessies hebben ons geholpen om even helemaal tot rust te komen. Voor ons beide was dit een eerste ervaring met een coaching en we hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld!

Thanks for the Trip

Frank is de oprichter van Thanks for the Trip, met als missie de wereld te inspireren meer Me-time te ervaren. Alle accommodaties waarmee Thanks for the Trip samenwerkt, zijn kleinschalig en werken met passie aan het creëren van de perfecte trip. Wil jij meer weten over Frank of direct deze retraite boeken? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over deze retraite, thanksforthetrip of Instituut Bakker? Laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl. Meer reisinspiratie nodig? Neem eens een kijkje op onze bestemmingspagina.

× Hoe kunnen we je helpen?