Nederland

Bloesem locatie in Almere? Hier moet je naar toe!

Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Wanneer de lente begint zie je overal prachtige bomen met witte of roze bloemetjes. Dit zijn de bekende en vooral fotogenieke bloesem bomen. Naast de bekende locatie in het Amsterdamse bos is er nog een prachtige bloesem locatie in Nederland! Liefhebbers uit heel Nederland weten deze straat inmiddels te vinden en dat is niet zo gek. Het is de perfecte locatie voor fotografen, influencers en ‘buiten’ liefhebbers.


Bloesem locatie in Almere

Deze unieke locatie vind je op de Terracottastraatin in Almere-Buiten (de exacte locatie staat onderaan pagina!). Je vindt op deze locatie maar liefst 850 Japanse sierkersenbomen. Het ligt eraan hoe streng de winter is geweest, maar meestal beginnen de bloesems halverwege maart met bloeien. Ze staan nu (1 april 2021) in volle bloei.

Tip: Zorg ervoor dat je op tijd deze locatie bezoekt. Onze voorkeur gaat uit naar een vroege ochtend tussen 8:00 – 9:00 uur. Na 10:00 wordt het een stuk drukker. Is dit voor jou niet mogelijk? Zorg dan dat je de tijd neemt. Mensen houden over het algemeen rekening met elkaar.

Wat kan je verwachten?

De Terracottastraat ligt in de regenboog buurt, waar je vele gekleurde huizen vindt. De kleurrijke huizen op de achtergrond maken het geheel helemaal af. Onder de Japanse sierkersen vind je een stenen fietspad en aan de andere kant een grasstrook. Vooral dit laatste is een perfecte fotolocatie of heerlijke picknick plek. Je kan er gemakkelijk en gratis je auto parkeren in een van de parkeervakken.

Tip: Houd er rekening mee dat je een gast bent in deze buurt. Ruim je rommel op of neem het mee zodat dit een mooie plek blijft.

Klik hier voor de exacte locatie!

Wij proberen deze blog over de bloesem locatie in Almere zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl. Bekijk ook onze andere bestemmingen!

× Hoe kunnen we je helpen?