Duitsland

Instagram spots in Keulen

Instagram spots Keulen - Thousandtravelmiles
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Ben jij opzoek naar de beste Instagram spots in Keulen? Dan zit je hier goed! Keulen is een hippe stad dicht bij de Nederlandse grens. Het is de perfecte combinatie van nieuw & oud en daardoor vind je hier vele instagrammable spots.


Picture perfect! De beste Instagram spots in Keulen

  1. 1. De Dom van Keulen: Deze kathedraal is beter bekend als de Cologne Kathedraal en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is niet zo gek want dit indrukwekkende gebouw is erg fotogeniek.
  1. 2. De Hohenzollernbrücke aan de Dom van Keulen: Ook wel bekend als de slotjesbrug. Het is een van de drukste spoor- en voetgangersbrug in Duitsland en een iconisch bouwwerk. Hierdoor is het perfect voor vele soorten fotografie stijlen.

Adres: Hohenzollernbrücke, 50670 Köln, Duitsland

  1. 3. De Kleurrijke gebouwen van Fischmarkt in het oude centrum van Keulen: Je hebt deze plek waarschijnlijk meerdere keren op Instagram voorbij zien komen. Het is er enorm toeristisch en wij begrijpen wel waarom! Een perfecte stop voor wat drinken en direct een mooie gelegenheid om je camera erbij te pakken.

AdresAm Leystapel, 50667 Köln, Duitsland

Picture perfect! De beste Instagram spots in Keulen

  1. 4. De spiraaltrap: Wij kwamen op Instagram deze toffe locatie tegen. Het was even zoeken want deze trap is gelegen in een medisch centrum maar voor iedereen toegankelijk.

AdresLungenpraxis am Ebertplatz 2, 50670 Köln, Duitsland

  1. 5. Rheinhafen langs de Rijn in Keulen: Perfect voor fotografen die hun portfolio willen aanvullen architectuur. De combinatie van oud en nieuw maakt dit een indrukwekkende locatie.
  1. 6. De Belvedere Brücke in het westen van Keulen: Ga je met de auto naar Keulen dan raden we je aan om hier even te stoppen. De brug nog niet heel bekend en dit komt voornamelijk omdat het ver van het centrum ligt.

AdresLungenpraxis am Ebertplatz 2, 50670 Köln, Duitsland

7. De zonnebloem velden in Gut Clarenhof: Nog een locatie dat redelijk ver van het centrum ligt maar met de auto prima te bereiken is. Deze Instagram spot is niet bekend onder toeristen en daardoor een perfecte plek om foto’s te maken. Houd wel even rekening met het seizoen waarin je Keulen bezoekt, wij hebben deze foto’s gemaakt begin Augustus.

AdresA4, 51105 Köln, Duitsland

Wij gebruiken, voor het maken van onze foto’s en video’s, de camera EOS R. Deze is gemakkelijk online te via cameraNU.

Opzoek naar nog meer Instagram spots in Keulen? Of wil je meer informatie voor een toffe citytrip? Bekijk dan onze blog citytrip naar Keulen.

Wil jij meer weten over Keulen of is er iets uit bovenstaande tekst veranderd? Laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl. Meer reisinspiratie nodig? Neem eens een kijkje op onze bestemmingspagina.

× Hoe kunnen we je helpen?