ReistipFotografie

Doe iets met je reisfoto’s! Bekijk ons fotoboek van fotofabriek.nl

Fotoboek van Fotofabriek.nl
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Wat doe jij met je foto’s? Wij delen ze op social media en onze blog maar verder doen we er weinig mee. Dit is natuurlijk zonde! Elke foto heeft namelijk een unieke herinnering aan een bepaalde plek, persoon of tijd. Het was dus tijd om hier iets aan te veranderen. Samen met Fotofabriek.nl hebben wij een fotoboek ontwikkelt vol met onze reisfoto’s van Griekenland. Het is een totaal andere ervaring om je foto’s fysiek in handen te hebben & het maken van het boek is ontzettend leuk! Lees hieronder alles over onze ervaring.


Foto’s fysiek in handen hebben is een ander gevoel.

Tegenwoordig verlaten foto’s je laptop of smartphone bijna niet meer. We schieten met zijn allen ontelbare foto’s waarvan er maar een aantal op social media belanden. Zonde, want al die toffe vakantie foto’s met mooie herinneringen verdwijnen steeds verder op je feed of worden uiteindelijk, door een gebrek aan geheugen, gewist van je telefoon. Uiteraard gaan we ervan uit dat de meeste van jullie ze wel goed opslaan zodat je ze altijd digitaal kan bekijken, maar that’s it.

Tip: Vergeet niet om regelmatig een back-up te maken van je computer/telefoon of je foto’s op een speciale schijf op te slaan. Het zou zonde zijn als jij je foto’s kwijt raakt! Wij gebruiken hiervoor onderstaande producten.

Hoe werkt het maken van een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Het maken van een fotoboek is ontzettend eenvoudig. Je gaat naar de website, kies het type fotoboek en klikt vervolgens door naar de online editor. Via de online editor kan je gemakkelijk foto’s uploaden, templates kiezen en teksten of illustraties toevoegen. Als je tevreden bent met je ontwerp klik je door naar bestellen en binnen no time heb je het fotoboek binnen. Makkelijk toch?

Je wordt na je bestelling doormiddel van emails op de hoogte gehouden. Je krijgt zelfs een filmpje waarbij ze laten zien hoe jou cover wordt gemaakt. Super leuk! Zodra je boek klaar is wordt deze verstuurd en afgeleverd in een stevig kartonnen envelop. Hierdoor komt het boek zonder beschadigingen binnen, wel zo fijn!

Tip: Houd rekening met de aangeven snijlijnen & zoom je foto’s niet te ver in. Controleer daarnaast altijd het gehele fotoboek als je klaar bent.

Welke soorten fotoboeken heeft Fotofabriek.nl?

De website is ontzettend overzichtelijk en in één oogopslag zie jij de verschillende soorten fotoboeken. Zo kan je kiezen voor een staand of liggend fotoboek, met of zonder spiraal & met een softcover of hardcover. Wij kozen voor de A4 hardcover. Deze optie start bij 24 pagina’s en kan je uitbreiden tot 200 pagina’s.

Wil jij liever niet een heel fotoboek laten ontwikkelen maar gewoon een aantal fotoprints? Dat kan ook! Kijk op Fotofabriek.nl voor het gehele assortiment.

Review Fotofabriek.nl

Wij zijn ontzettend tevreden met ons fotoboek van Fotofabriek.nl. De online editor geeft je alle ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen, de software is simpel en voor iedereen toegankelijk en de levering is snel. Kortom zeker een aanrader!

Wij hebben eerder wel eens gewerkt met een online fotoboek editor en hebben hier bewust geen blog over geschreven. Het was dramatisch om dit programma onder de knie te krijgen. Dit geldt absoluut niet voor de online editor van Fotofabriek.nl. Wij waren totaal verrast door alle verschillende mogelijkheden en het programma is ontzettend eenvoudig. Dit is absoluut de beste online editor waar wij mee gewerkt hebben.

Het fotoboek ziet er fantastisch uit, de foto’s zijn scherp en de prijs is goed. Al met al, een aanrader! 

Pluspunten

  • Makkelijke en overzichtelijke online editor
  • Scherp geprijsd 
  • Goede kwaliteit foto’s
  • Website is gebruiksvriendelijk
  • Ruim assortiment
  • Snelle levertijd
  • Producten worden goed verpakt

Aandachtspunten

  • De preview is aan de kleine kant. Daarom raden wij je aan om het boek te controleren in de online editor. Hier kan je namelijk goed inzoomen en de positie van je foto’s checken.

Wij proberen onze blogs zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl.

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Fotofabriek.nl (AD) daarnaast zijn sommige links in dit bericht affiliate links. Als je ervoor kiest om via deze links een aankoop te doen, ontvangen we een kleine commissie zonder dat het jou wat extra kost. Door gebruik te maken van deze affiliate links steun jij Thousandtravelmiles. Wij kunnen hierdoor de wereld ronddwalen, de website bekostigen en jou gratis informatie aanbieden voor het plannen van jouw reis. Dit betekend dat een ‘echt’ persoon een klein vreugde dansje doet als jij via deze link een aankoopt doet! You’re a legend!

× Hoe kunnen we je helpen?