Reistip

Bespaar Tijd en Geld met deze Reisplanner. Ontdek Hoe!

Reisplanner vakantie
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

In deze blog ontdek je hoe reisplanners het plannen van je reis makkelijker en leuker kunnen maken. Tijdens het plannen van onze reizen hadden wij vaak 10 tabbladen openstaan en schreven wij op verschillende plekken onze to do, activiteiten en must-see op. Niet zo handig, want uiteindelijk doe je daardoor al het werk vaak 2 keer. Herkenbaar? Het is zonde van je tijd en daarom zijn wij voor je aan de slag gegaan.

Of je nu een rondreis wilt maken, een roadtrip organiseert of gewoon een ontspannen vakantie plant, deze reisplanners zorgen ervoor dat je alles onder controle hebt. Leer hoe je efficiënt je reisroute kunt uitstippelen, excursies kunt plannen en zelfs je budget kunt beheren met deze vakantie reisplanner!


Van vakantie naar droomreis!

Wij vinden het geweldig om stap-voor-stap onze reisplanner in te vullen met tips, ideeën en wensen. Het helpt ons met onze planning en het zorgt ervoor dat we niks belangrijks vergeten. “Niks is namelijk vervelender dan achteraf te horen: ‘Wist je niet dat dit daar was? Owh… dat had je echt moeten bekijken.'” Bovendien scheelt het ons veel tijd tijdens onze reis want we hoeven niet meer na te denken wat we willen zien & doen en of dat het binnen ons budget past. Betekent dit dat onze planning altijd strikt is? Nee, absoluut niet! Daar moeten we niet aan denken. Wij zorgen altijd dat er voldoende ruimte is voor spontane activiteiten en soms schrappen we dingen als we er op dat moment geen zin in hebben.

Ondertussen hebben wij van veel mensen gehoord dat ze hun reis plannen maar een handige basis? Die ontbreekt! Her en der wordt er wat opgeschreven en er staan vaak 10 tabbladen met tips open. Super frustrerend als je laptop ineens bedenkt een update te gaan doen en je weer opnieuw opzoek mag. Dit kan jij anders doen. Meer structuur, meer duidelijkheid, meer (financiële) rust.

En….. Je bent op de goede plek, want precies hiermee gaan wij je helpen!

Reisplanner inhoud

Onze reisplanner zorgt ervoor dat het plannen van jouw reis een stukje makkelijker en leuker wordt! Het helpt je om je reis efficiënt te plannen en tijd en geld te besparen. Niet op het laatste moment uitzoeken waar je naar toe moet, veel te veel betalen voor een excursie of stressen want je kan zonder wifi je reserveringsnummer niet vinden. Ja.. wij kunnen ondertussen al meerderen vakken aankruisen op de ‘Help! Bingo kaart’.

De reisplanner

In deze reisplanner vind je alles voor je volgende reis. En dan hebben we het niet alleen over een paar to-dolijstjes, maar over een duidelijke reserverings-, budget-, reis- en weekoverzichten. Het creëert een sterke basis voor een zorgeloos & overzichtelijke reis.

Of je nu een rondreis wilt maken, een roadtrip organiseert of gewoon een ontspannen vakantie plant, deze reisplanners zorgen ervoor dat je alles onder controle hebt. Geen technisch gedoe op je laptop, geen groot onhandig notitieboek of losse A4’tjes, geen grote investeringen en vooral geen gedoe.

FAQ | Vakantie reisplanner

1. Hoe bepalen wij ons budget? Doordat wij vaker reizen en onze routes op deze manier uitwerken zijn we steeds beter geworden in het bepalen van ons budget. Als je moeite hebt om in te schatten wat realistisch is voor een bepaalde bestemming, adviseren wij je om in het budgetoverzicht eerst de vaste kosten in te vullen. Denk aan de kosten van vliegtickets, accommodaties, vervoer en eventuele excursies die je online hebt gevonden. Daarnaast is het handig om je maximale budget in te vullen als je deze hebt. Doe dit altijd met potlood zodat je de bedragen kan wijzigen tijdens het plannen van je reis.

???? Tip: Bekijk eens onze pagina met bestemmingen! Wij hebben bij veel bestemmingen aangegeven wat het geschatte dagbudget is. Hierdoor krijg je al beter beeld van de kosten.

2. Waarom gaan wij niet op de bonnefooi? Als wij op reis gaan is dat meestal voor 3 à 4 weken. In die tijd willen we zoveel mogelijk zien en zo slim mogelijk reizen. Wij begrijpen dat sommige mensen liever ter plaatsen beslissen, maar voor ons werkt dat niet.

3. Is er nog ruimte voor spontane activiteiten? Absoluut, je maakt je eigen planning toch? Wij zorgen alleen voor het opzetje en jij kan deze invullen zoals jij dat wilt. Wij zorgen zelf altijd dat er voldoende ruimte is voor spontane dingen of relaxte dagen. Op een reisdag (om van A naar B te komen) plannen we bijvoorbeeld verder niks.

Wij proberen onze blogs zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl.

× Hoe kunnen we je helpen?