Reistip

Leg jouw mooiste reiservaringen vast met Instawall

Thousandtravelmiles - Instawall
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Als wij op reis gaan… dan gaat er een hele tas mee aan fotografie en videografie spullen. Zo leggen wij de mooiste momenten van onze reis vast en hopen wij jou te inspireren op onze Instagram en blog! Na jaren reizen hebben wij een behoorlijke verzameling aan foto’s, ieder met een uniek verhaal. Instawall gaf ons de mogelijkheid om een fotocollage te maken en deze foto’s een vaste plek in huis te geven.

Wat is Instawall

Instawall zorgt ervoor dat je speciale momenten kunt vasthouden, door ze af te drukken in fotoboeken of prints voor aan je muur. Zo beleef je deze momenten iedere dag opnieuw.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen ze je graag opweg. Door jouw te adviseren en te inspireren met eigen beelden, zorgen ze voor het mooiste resultaat. Een Instawall dat precies bij jouw interieur past. Ze controleren jouw bestelling op kwaliteit en leveren ze goed verpakt bij jouw thuis.

Thousandtravelmiles - Instawall

Lees ook: Bekijk nu onze favoriete Thailand foto’s op plexiglas | Studentendrukwerk.nl

Een paar kleine tips om je opweg te helpen

  • Houd rekening met kwaliteit: Als eerste is het belangrijk om foto’s te kiezen die van een goede kwaliteit zijn. Gelukkig kijken ze altijd met je mee en wordt jouw bord goed nagekeken.
  • Kies je basis kleuren: Wil jij net als wij je Instawall in huis hangen dan raden wij je aan om te kiezen voor 2 basis kleuren. Een makkelijke optie is bijvoorbeeld zwart en wit. Kan je geen mooie eenheid vormen met je eigen foto’s? Kijk dan eens bij de prints en foto’s van Instawall zelf!
  • Foto’s bewerken: Hoe mooi je foto’s ook zijn, ze kunnen altijd wel een kleine touch up gebruiken. Om de foto’s allemaal dezelfde stijl te geven hebben wij onze eigen presets gemaakt die ook jij kan gebruiken! Shop onze preset pack First Miles.
  • Gebruik qoutes: Wij hebben in onze Instawall twee qoutes verwerkt om de sfeer ook in tekst uit te drukken.

Wil je zelf aan de slag met je vakantiefoto’s? Verzamel ze in een aluminium Instawall net als wij!

× Hoe kunnen we je helpen?