ReistipFotografie

Bekijk nu onze favoriete Thailand foto’s op plexiglas | Studentendrukwerk.nl

Review plexiglas Studentendrukwerk.nl
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Wij doen eigenlijk te weinig met onze foto’s. Naast onze blog delen wij maar weinig foto’s met jullie. Zelfs op social media blijft het vaak dagen stil. De reden is dat wij mega kritisch zijn, wat eigenlijk vreselijk irritant is. Want elke foto die wij maken is verbonden aan een grappig, mooi of boeiend verhaal. Zo ook onze 2 favorieten foto’s uit Thailand. Wij wisten daarom meteen welke foto’s wij wilde afdrukken toen Studentendrukwerk.nl ons benaderden. En.. wauw! Het is totaal anders om je foto’s fysiek in handen te hebben. Lees hieronder alles over onze ervaring.


Laat je foto’s afdrukken op plexiglas bij Studentendrukwerk.nl.

Ondanks dat we allemaal jaarlijks ontelbare foto’s schieten, belanden er maar een paar op social media. De rest verlaat je telefoon of laptop niet meer. Zonde, want al die toffe vakantie foto’s met mooie herinneringen verdwijnen steeds verder op je feed of worden uiteindelijk, door een gebrek aan geheugen, gewist van je telefoon.

Daar sta je dan, een mooi verhaal te vertellen over een fantastisch vakantie, maar de foto’s heb je niet meer. Balen, want dit kan je gemakkelijk voorkomen. Je kan tegenwoordig namelijk foto’s op heel veel verschillende manieren opslaan. Bekijk onze 3 tips!

Tip #1: Sla je foto’s op, op een harde schijf of (mirco) SD kaart. Je kan deze gemakkelijk online bestellen en het hoeft absoluut niet duur te zijn. Dit zijn onze favorieten en deze gaan al jaren mee op reis.

Vergeet niet om regelmatig een back-up te maken van je harde schijf of SD kaart.

Tip #2: Zet je foto’s op Google Foto’s. Google Foto’s geeft je gratis opslagruimte voor foto’s en video’s waardoor jij veel meer foto’s kan opslaan op je telefoon. Daarnaast kan je gemakkelijk en overal je foto’s of video’s openen. Vooral voor iPhone gebruikers is dit een handige oplossing!

Tip #3: Je raadt het waarschijnlijk al maar laat je foto’s eens afdrukken. Op websites zoals Studentendrukwerk.nl heb je keuze uit tientallen opties zoals een foto op plexiglas, een fotoboek of kaarten.

Hoe werkt het maken van een foto plexiglas op Studentendrukwerk.nl?

Het maken van een foto op plexiglas is ontzettend eenvoudig. Je gaat naar de website, kiest voor wanddecoraties, de foto op plexiglas en vervolgens het gewenste formaat. Hierna ga je door naar de online editor. Via de online editor kan je gemakkelijk foto’s uploaden en teksten of illustraties toevoegen. Als je tevreden bent met je ontwerp klik je door naar bestellen en binnen no time heb je de foto op plexiglas binnen. Makkelijk toch?

Je wordt na je bestelling doormiddel van emails op de hoogte gehouden. Zodra je foto klaar is wordt deze verstuurd en afgeleverd in een stevig kartonnen envelop. Hierdoor komt je foto zonder beschadigingen binnen, wel zo fijn!

Tip: Houd rekening met de aangeven snijlijnen & zoom je foto’s niet te ver in. Wil jij je ontwerp laten controleren? Kies dan voor de optie ‘Bestand laten controleren (+€20)’ in het besteloverzicht.

Review plexiglas Studentendrukwerk.nl

Lees ook: Leg jouw mooiste reiservaringen vast met Instawall

Welke soorten producten heeft studentendrukwerk.nl?

De website is ontzettend overzichtelijk en ze bieden veel verschillende opties aan. Je kan via het menu in één oogopslag zien welke artikelen ze allemaal aanbieden. Zo kan je kiezen voor een foto op aluminum, posters en zelfs ansichtkaarten. Daarnaast bieden ze verschillende soorten toffe cadeau’s aan zoals gepersonaliseerde onderzetters.

Wij raden je wel aan om goed op te letten tijdens het ontwerpen van jou foto. Twijfel je? Stuur dan een bericht via de chat, ze helpen je graag verder. Hierdoor weet jij zeker dat je het product ontvangt dat jij voor ogen hebt!

Review Studentendrukwerk.nl

Wij zijn tevreden met onze foto’s op plexiglas van Studentendrukwerk.nl. De online editor is simpel en voor iedereen toegankelijk en de levering is snel. Kortom een aanrader!

Hierbij moeten wij wel aangeven dat wij 1 van de 2 foto’s opnieuw geleverd hebben gekregen. De foto had aan de bovenkant een roze streep. Dit was duidelijk een drukfout maar is ontzettend netjes opgelost. Wij kregen direct een nieuw artikel opgestuurd. Wij kunnen dan ook alleen maar positief zijn over de afhandeling van onze bestelling. 

Pluspunten

  • Makkelijke en overzichtelijke online editor
  • Website is gebruiksvriendelijk
  • Scherp geprijsd 
  • Fijne klantenservice
  • Ruim en uniek assortiment
  • Snelle levertijd
  • Producten worden goed verpakt

Aandachtspunten

  • Je product wordt niet standaard gecontroleerd. Hierdoor moet jij zelf goed opletten of het product voldoet aan alle eisen. Wij vinden een controle voor 20,- best duur ten opzichte van de productprijzen.

Wij proberen onze blogs zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl.

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Studentendrukwerk.nl (AD) daarnaast zijn sommige links in dit bericht affiliate links. Als je ervoor kiest om via deze links een aankoop te doen, ontvangen we een kleine commissie zonder dat het jou wat extra kost. Door gebruik te maken van deze affiliate links steun jij Thousandtravelmiles. Wij kunnen hierdoor de wereld ronddwalen, de website bekostigen en jou gratis informatie aanbieden voor het plannen van jouw reis. Dit betekend dat een ‘echt’ persoon een klein vreugde dansje doet als jij via deze link een aankoopt doet! You’re a legend!

× Hoe kunnen we je helpen?