Thailand

Van Koh Tao naar Koh Phangan. Bekijk onze tips!

Koh Phangan strand
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Thailand, een prachtig land waar je de bekende eilanden Koh Tao en Koh Phangan vindt. Onder reizigers zijn dit twee van de meest geliefde eilanden van Thailand. Koh Tao staat bekend om de toffe duikspots en Koh Phangan om de Full Moon party’s. De eilanden liggen dicht bij elkaar waardoor ze ideaal te combineren zijn. Je reist binnen een uur van Koh Tao naar Koh Phangan. Bekijk hier hoe je tussen de twee eilanden reist!


Lees meer | Van Koh Samui naar Koh Tao. Bekijk onze tips!
Lees meer | Kies voor de lokale bus! Openbaar vervoer Bangkok | Thailand

Reis van Koh Toa naar Koh Phangan. Bekijk onze tips!

Zoals we al aan hebben aangegeven behoren Koh Tao en Koh Phangan tot de meest bezochten eilanden van Thailand. Gelukkig liggen de eilanden dicht bij elkaar en reis je zo van Koh Tao naar Koh Phangan. De boot is de enige optie om deze afstand af te leggen. Er gaan meerdere boten per dag, van verschillende organisaties. Deze boten vertrekken van Mae Haad Pier (Koh Tao) en komen aan in Thongsala Pier (Koh Phangan).

Waar koop ik mijn boottickets van Koh Tao naar Koh Phangan?

Ticket offices: Kaartjes koop je op de pier voor zo’n €16,50 p.p (600 bath).
Wij hebben gekozen voor de organisatie Lomprayah. Hier betaal je €16,50- en wordt je met een speedboat naar het volgende eiland gebracht. Wij hebben telkens voor deze organisatie gekozen.
12GO.Asia: Je kan je tickets ook gemakkelijk online boeken bij 12GO.Asia.

*€16,- is de gemiddelde ticketprijs. Welke prijs je definitief bepaald is afhankelijk van de periode waarin je reist (hoogseizoen of laagseizoen) en voor welke organisatie je kiest.

Tip: Regel je transfer van de haven naar het hotel via je hotel. Vaak wordt deze service gratis aangeboden!

Wat is zijn de vertrektijden Koh Tao naar Koh Phangan?

De boten vertrekken dagelijks op meerdere tijdstippen. Hieronder geven wij een klein overzicht van de organisatie Lompreyah. Wij raden je aan om deze vertrektijden altijd nog even te controleren. Ga langs de loketten op de haven of vraag om de vertrektijden in je hotel/hostel.

De meeste speedboten doen er een uur over om je vanaf Koh Tao naar Koh Phangan te brengen.

VertrekAankomstPrijs
9:3010:30600 bath
15:0016:10600 bath
Dit is het vertrekoverzicht van Lomprayah

Hekel aan wachten? Bekijk onze favoriete reisspelletjes!

Je zal altijd even moeten wachten. De boten houden een strak schema aan maar aangezien ze behoorlijk wat reizigers vervoeren kan het zijn dat deze niet op tijd vertrekt. Helaas komt dit in Azië vaak voor en hebben wij in de afgelopen jaren een aantal leuke spellen gevonden. Ze zijn klein, compact en ideaal om mee te nemen!

Zoals je waarschijnlijk al door hebt zijn wij gek op kaartspellen. Het is veruit het makkelijkste om mee te nemen en daardoor perfect tijdens het reizen. Want laten we eerlijk zijn dat een heel bord uitklappen niet ideaal is & dobbelstenen zoeken tussen stoelen ook niet erg bevorderlijk is voor de sfeer. Kies jou favoriet en je hebt ongetwijfeld een gezellige rit! Wil je meer inspiratie bekijk onze blog 14x Geweldige reisspelletjes voor 2 personen.


Wij hopen dat deze informatie jou helpt met het plannen van jou reis. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je ons altijd een bericht sturen via Instagram of via info@thousandtravelmiles.nl.

Wij proberen onze blogs zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl.

× Hoe kunnen we je helpen?