Griekenland

Tijdsverschil tussen Griekenland en Nederland

Tijdsverschil Griekenland
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Wist jij dat het tijdsverschil met Griekenland + 1 uur is? Dit betekend dat het altijd één uur later is dan in Nederland. Lees hieronder meer informatie over het tijdverschil met Griekenland.


Tijdsverschil Griekenland

Wat is het tijdsverschil met Griekenland?

Zoals hierboven aangeven is het tijdsverschil tussen Griekenland en Nederland altijd + 1 uur (= 1 uur later). Dit komt omdat Griekenland in een andere tijdszone valt dan Nederland.

In welke tijdszone valt Griekenland?

u003cstrongu003eTijdszoneu003c/strongu003e = Eastern European Time.

Heeft Griekenland een zomer en winter tijd?

Griekenland kent net als ons een zomer- en wintertijd. Deze loopt gelijk aan de Benelux.


Waarom hebben we tijdsverschillen?

Niet overal ter wereld is het op hetzelfde moment dezelfde tijd. Dit komt omdat de aarde rond draait, waardoor de zon, aan de andere kant van de wereld, op een andere moment opkomt. De wereld is daarom verdeeld in verschillende tijdzones. De tijdsverschillen zijn echter niet altijd gelijk. Dit komt omdat niet alle landen een zomer- en wintertijd hebben.

Wat is het tijdverschil tussen Nederland en ….

Wil jij weten hoe laat het nu is op andere plekken in de wereld zoals Bali, Kroatië, Sri Lanka of een andere reis bestemming? Bekijk het op de online klok!

Wij hopen dat deze informatie jou helpt met het plannen van jou reis. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd een bericht sturen via Instagram of via info@thousandtravelmiles.nl. Heb je nog geen vakantiebestemming in gedachten en inspiratie nodig? Bekijk dan onze reisblogs!

× Hoe kunnen we je helpen?