Kroatië

Zrmanja Canyon viewpoint, Kroatië. Dit moet je weten!

Zrmanja Canyon Viewpoint fotospot Croatia
Author Avatar

Geschreven door Thousand Travel Miles

Opzoek naar een unieke locatie in Kroatië? Dan zit je hier goed! Tijdens onze roadtrip door Kroatië kwamen wij het Zrmanja Canyon viewpoint tegen. Een plek waar maar weinig toeristen vanaf weten en waar nog weinig over te vinden is op internet. Het uitzicht is spectaculair en een bezoek aan deze plek is gemakkelijk te combineren met andere activiteiten. Voor ons was dit één van de hoogtepunten van onze reis door Kroatië.


Algemene informatie over Kroatië

Ben je bezig met het plannen van een vakantie naar Kroatië? Kijk dan naar onze tips voor de beste routede beste reisperiode en het vervoer naar en in Kroatië.

Vervoer naar Zrmanja Canyon Viewpoint

Zrmanja Canyon ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de stad Zadar, 50 minuten van Tulove Grede en 60 minuten van Krka National Park. Het is goed te bereiken met de auto of camper en mooie toevoeging aan je rondreis door Kroatië. De route erheen loopt door prachtige gebieden met gave uitzichten die je niet wilt missen.

De laatste 5 a 10 minuten ga je van de hoofdweg af. De weg is niet geasfalteerd en er liggen overal rotsen en losse stenen. Wij hebben er voor gekozen om onze camper aan het begin van deze weg te parkeren. Echter, kan je ook doorrijden, zolang je maar rustig rijdt. Kies jij er ook voor om je auto of camper te parkeren? Dan ben je nog zo’n 10 minuten aan lopen. Hiken is niet nodig!

Dit is exacte locatie van Zrmanja Canyon Viewpoint op Google maps.

Tip: Heb jij geen eigen vervoer? Kies voor het huren van een camper of een auto! Houd er rekening mee dat je altijd een bekend verhuurbedrijf zoals Sunnycars.nl, Wildecampers.nl of Camptoo.nl. Lees meer hierover in onze blog met de camper door Europa.

Unieke fotografie plek in Kroatië – Zrmanja Canyon Viewpoint

Het is een unieke plek in Kroatië, welke je als fotograaf, natuurliefhebber of avonturier absoluut niet wilt missen. Je kijkt uit over de kronkelende Zrmanja rivier die is ingesloten tussen meters hoge rotswanden. Wil jij ook zo’n foto als hieronder maken? Dan kan je via een klein weggetje naar de uitstekende rots klimmen.

Tip: Wees voorzichtig en zorg dat je in ieder geval dichte schoenen aan hebt. Zoals hierboven aangegeven; er komt hier weinig toerisme. Hierdoor zijn er geen waarschuwingsborden, hekken of mensen die op jou letten.

Wij hopen dat deze informatie jou helpt met het plannen van jou reis naar Kroatië. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd een bericht sturen via Instagram.

Wij proberen onze blogs zo up-to-date mogelijk te houden maar dit kan niet zonder jouw hulp. Mocht er iets veranderd zijn, laat het ons weten via info@thousandtravelmiles.nl.

1Sommige van de links in dit bericht zijn affiliate links. Als je ervoor kiest om via deze links een aankoop te doen, ontvangen we een kleine commissie zonder dat het jou wat extra kost. Door gebruik te maken van deze affiliate links steun jij Thousandtravelmiles. Wij kunnen hierdoor de wereld ronddwalen, de website bekostigen en jou gratis informatie aanbieden voor het plannen van jouw reis. Dit betekend dat een ‘echt’ persoon een klein vreugde dansje doet als jij via deze link een aankoopt doet! You’re a legend!

× Hoe kunnen we je helpen?